CHRÚSTALKY ŠPALDOVÉ s kokosovým cukrom

CHRÚSTALKY ŠPALDOVÉ s kokosovým cukrom

Trvanlivé pečivo s kokosovým cukrom

Zloženie: vaječné bielky pasterizované (slepačie vaječné bielka, voda, Sorban draselný-konzervačná látka, regulátor kyslosti: kyselina mliečna, citran sodný, stabilizátor-xantán), kokosový cukor 20%, pohánková múka, mandle, lieskové orechy, sušené hrozienka, slivky sušené, kokosové lupienky, pohánka celá

Energetická hodnota na 100g: 1841kJ/438kcal
Tuky 15,00g z toho nasýtené mastné kyseliny 1,40g, sacharidy 56,30g z toho cukry 34,80g, vláknina 6,40g,
bielkoviny 16,00g, soľ 0,28g

Hmotnosť: 80 g

Min. trvanlivosť: 7 mesiacov
Chráňte pred vlhkosťou.
Po otvorení skladujte v sáčku alebo uzavretej nádobe.

Lokálni dodávatelia:
Špaldová celozrnná múka: Mlyn Pohronský Ruskov
Pohánková múka: Mlyn Trenčan
Pohánka celá: Farma Pohánkujeme

História pestovania špaldy sa začala písať pred 8.000 rokmi a dnes zažíva renesanciu. Celozrnná špaldová múka je pre vysoký obsah minerálov a stopových prvkov považovaná za “celebritu” medzi múkami. V týchto Chrústalkách je dominantnou zložkou kokosový cukor - cukor z kokosových kvetov. Má vysoký obsah horčíka, zinku, železa a je povestný nízkym glykemickým indexom, čo ocenia hlavne diabetici. Pohánková múka, použitá v receptúre, sa pýši rutínom so skvelým účinkom na cievy a cholínom, s ktorým zaručene “nebudete na nervy”. Chuť harmonizujú hrozienka, sušené slivky a potešením pre oko sú pohánkové zrniečka a kokosové lupienky.

Želáme vám chutné pochrústanie